Date de contact

Centrul comercial Lotus Center, Oradea

 

Telefon: (+40) 744-366.376

E-mail: gelateriamozart@yahoo.com

 

TORTURI DE NUNTA


 

Pentru nunta de vis, aveti nevoie de un tort pe masura. Dorim sa aveti amintiri si poze frumoase cu tortul

 

 

 

TORTURI COPII


 

Zambetul de pe chipul copilului Dumnea- voastra , valoreaza cel mai mult.De aceea, trebuie sa acordam...

 

 

 

TORTURI ADULTI


 

Vreti sa faceti un chef surpriza ,sau party pentru burlaci, sau burlacite? Iata niste idei de torturi

 

 

 

ALTE TORTURI


 

E Valentine? Craciunul sau Revelionul? Sau un prieten si-a luat mult ravnitul permis de conducere?

 

 

Despre Gelateria Mozart

 

Cand simtiti ca ai nevoie de cateva clipe de rasfat, la Gelateria Mozart vei gasi solutia perfecta. Cartea noastra de vizita este satisfacerea clientilor nostri, de aceea , nu facem compromisuri la calitate. Pentru aceasta, folosim zilnic ingrediente naturale proaspete, fara conservanti : Ciocolata belgiana, frisca animala, fructe de padure, alune , migdale, nuci, si alte bunatati ale naturii.

 

Termenul de valabilitate al produselor noastre este de 3 zile, pastrate in conditii optime de 3-5 grade C.Pentru momentele deosebite din viata Dumneavoastra, Gelateria Mozart, va ofera torturi deosebite. Fie ca sunt Torturi de nunta, botez, aniversari, majorate, sau orice alta surpriza unica pentru un prieten, Mozart va garanteaza calitatea, pentru ca deliciul Dumneavostra sa fie perfect !

 

Prajiturile Mozart sunt facute pe baza retetelor noastre, in laboratorul propriu, din incinta Lotus Center, din Oradea Producem doar cat este cererea. Nu producem prajituri pe stoc, deoarece laboratorul nostru lucreaza zilnic, inclusiv in weekend. Toate comenzile de torturi si prajituri sunt produse proaspate, pentru a ne asigura de calitatea pe care o promitem.

 

Va oferim atat deserturile zilnice, pe care le puteti consuma intr-un ambient elegant si primitor,cu personal amabil , din incinta Lotus Center, cat si la pachet, pentru acasa. Daca aveti o ocazie speciala, si doriti un tort elegant, sau pentru surpriza unui prieten, Cofetaria Mozart va sta la dispozitie, sa cream impreuna cu specialistii nostri , tortul personalizat pentru evenimentul Dumneavoastra.